Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Anders til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Erland Hansen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Frank Pedersen til Pappardelle er aubergine og svampe
Blogroll
Meta
Monthly Archives: januar 2021
Citroncremetrifli
Jeg elsker citron. I desserter på kød, i salater, i drinks etc. Her en dessert med masser af citronsmag 4 portioner 4 -5 økologiske citroner 4 æg + 2 æggeblommer (gem hviden til mrenge) 300-305 gram sukker 125 g smør … Continue reading
Andebryst med kikærter og bønner
Her en let og mættende ret 4 personer 2 stk andebryst 1 dåse kikærter 1 dåse kidney bønner 2 skalotteløg 1 – 2 tsk røget paprika Smør Olivenolie Persille Sovs: 10-12 små tomater 1 håndfuld Ærter – gerne friskbældege Smør … Continue reading
Pappardelle er aubergine og svampe
Let pastaret uden kød. Selvom du ikke har pastamaskine kan man sagtens let lave pappardelle 4 personer Pasta – 300 gram mel, 3 æg (kan udelades hvis man er veganer), 1-2 spsk olivenolie Parmesan 10 markchampignon eller anden svamp 1 … Continue reading