Monthly Archives: december 2020

Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant

Steaks skåret af en krondyrkølle Porre lavet som man laver Pommes Fondant 4 personer 4 Krondyrsteaks 3 Bagekartofler 25 gram smør + smør til sovsen 2 æggeblommer 2 porre 3/4 liter Kalve eller oksefond – LAV SELV eller køb hos slagter  … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Svinekæber med 2 slags mos

Der er ikke meget der er lige så smagsfuldt som svinekæber. Nemt at lave, tager lidt tid men det passer sig selv 4 personer 4 svinekæber 1 løg 4 kviste timian 1 øl – helst ALE her: “Ale no.16” 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Quesadillas med Andelår

Quesadillas er mexicanske tortillas med ostefyld og stegt på en pande, hele oven på hinanden eller foldet som en halvmåne Men Quesadillas fås også med forskelligt fyld og kun fantasien sætter grænsen Her med lækkert fyld af andelår 4 personer … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment