Monthly Archives: november 2020

Oksemørbrad med Svampe, Palmekål og Fondant Kartofler

En god bøf med masser af god svampesovs er altid dejligt Her serveret med palmekål Her laves oksemørbrad sous vide – men kan sagtens laves i ovnen 4 personer 1 lille Oksemørbrad 1 bundt palmekål 250 gram svampe 4 bagekartofler … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Pissaladiér – fransk løgpizza

Pissaladiére er en slags lille pizza som man ofte finder på torvet i Frankrig Der er ansjos på toppen som kommes på når den er færdig bagt. Hvis man ikke er super fan af den kraftige ansjos smag kan man … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Osso Buco Ragu med Maccheroni alla Chitarra

Osso Buco Milanese er en klassiker med safran risotto og gremolata Her bruger jeg safran i pasta i stedet for risotto. Jeg laver en ragu i stedet for at serverer kalve skanken i hele skiver og gremolata på toppen. Jeg … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment