Monthly Archives: oktober 2020

And med Pastinak og Blåbærsovs

I denne ret er både bryst og lår. Låret koges så lagen/fonden kan bruges til sovsen 4 Personer 2 andebryst 2 Andelår 8 små pastinakker 1 dl soya 1 spsk brun farin 1 spsk smør 500 g små kartofler 3-400 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment

Kammusling med Citronsmør og Caviar

Denne ret er med Caviar – men i sæson kan den laves med den lækre stenbiderrogn eller helt uden 4 personer 4 store kammuslinger 50 gram Caviar – kan udelades 1 fennikel 2 citroner 50 gram smør Kammusling: Drys kammuslinger … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged | Leave a comment

Forret med And og Pastinak

Denne ret er ment som en forret eller som en ret i en større menu Men den kan selvfølgelig skaleres op til en hovedret 4 personer 4-6 pastinakker. Sørg for at købe de største Pastinakker 1 Andebryst 1 citron Sovs: … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged | 4 Comments