Monthly Archives: september 2020

Andebryst med Hokkaido

Andebryst med stegt Hokkaido og Hokkaidocreme 4 personer 1 stort Hokkaido græskar eller 2 små 2 stk andebryst 3 bagekartofler 1/4 piskefløde Chiliflager Frisk koriander Andebryst: Fjern hinder på kødsiden og rids skinsiden. Kom på en kold pande og sæt … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Kammusling og Vannamei rejer i fennikel sovs med ovnbagt Squash

Brug Black Tiger rejer, kinarejer og Vannamei rejer, helst de rå og helst bæredygtige Der findes flere mærker for bæredygtighed her er det ASC mærket 4 personer 250 gram rå Vannamei rejer 8 kammuslinger 1 stor fennikel 1 håndfuld vasket … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Råt kød og trøffel

Tatar og carpaccio- lidt men godt 2 personer 300 gram okse- eller kalvekød 1 sommertrøffel – kan udelades Brød – er Focaccia SE HER HVORDAN  Carpaccio: Frisk estragon Mayonnaise – gerne hjemmelavet SE HER HVORDAN  Friskrevet parmesan – ca en … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment