Monthly Archives: juli 2020

Tomatrisotto med stegte aubergine og honningristede kammuslinger

En risotto lavet med tomatjuice i stedet for fond 4 personer 1 liter tomatjuice 4 håndfulde risottoris (ca. 400 gram) 2 skalotteløg 1 glas hvidvin Olivenolie 25-50 gram smør En stor håndfuld friskrevet parmesan 1 citron 1 Aubergine 8 Kammuslinger … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Rørt Tatar med nye kartofler

Klassisk kan tatar serveres med pommes frittes – meeen, når der nu er nye kartofler 4 personer 4-500 g Oksemørbrad 1 tsk sennep, 6 cornichoner, 2 spsk kapers, 1 skalotteløg, estragon, 1 æggeblomme, 1 spsk olivenolie, salt/peber Kartofler: 300 g … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Grillet Blæksprutte med Sauce Grenobloise

Blæksprutter er super nemme at rense og tilberede Men man kan ødelægge det hele ved at tilberede dem for længe, så bliver de lidt gummiagtige Sauce Grenobloise er en klassisk sauce til fisk og er super nem at lave 4 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment