Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Pighvar med sauce Grenobloise med ærter
- Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Culurgiones med Alfredo Sauce
- Andeburger – Mexi style
- Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant
- Svinekæber med 2 slags mos
- Quesadillas med Andelår
- Forret med Lange og Ørredrogn
- Andeschnitzel med cremet Quinoa
- Strozzapreti med pesto og jomfruhummer
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Udstyr
- Jacob Hansen til Udstyr
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
- Janne til Forret med And og Pastinak
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
Blogroll
Meta
Monthly Archives: maj 2020
Surf’n’turf – Tatar og Stenbiderrogn
Tatar med stenbiderrogn – går det ? Kun en måde at finde ud af – ved at prøve. Jeg kan så bagefter konstatere at det passer fint sammen Her bruger jeg ramsløg i mayonnaisen – men uden for sæson kan … Continue reading
Fjordrejebisque med Asparges og Estragon
Bisque kogt på fjordrejeskaller og i stedet for cognac er her brugt pastis som går fint med estragon 4 personer 8 hvide asparges Frisk estragon Brød til servering – se evt HER for et godt grydebrød https://fjordrejen.dk/?p=2222 Bisque: Skallerne af … Continue reading
Asparges og stenbiderrogn
Sæson bugner med asparges, ramsløg og nye kartofler I skoven i eftermiddags – tog lidt ramsløg blade og blomster med hjem Ved stranden før aftens mad – tog lidt strandarve med hjem Uden for sæson kan man bruge andet på … Continue reading
Posted in Forretter, Hovedretter
Tagged Fisk, kartoffel
Kommentarer lukket til Asparges og stenbiderrogn