Monthly Archives: maj 2020

Surf’n’turf – Tatar og Stenbiderrogn

Tatar med stenbiderrogn – går det ? Kun en måde at finde ud af – ved at prøve. Jeg kan så bagefter konstatere at det passer fint sammen Her bruger jeg ramsløg i mayonnaisen – men uden for sæson kan … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , , | Leave a comment

Fjordrejebisque med Asparges og Estragon

Bisque kogt på fjordrejeskaller og i stedet for cognac er her brugt pastis som går fint med estragon 4 personer 8 hvide asparges Frisk estragon Brød til servering – se evt HER for et godt grydebrød https://fjordrejen.dk/?p=2222 Bisque: Skallerne af … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Leave a comment

Asparges og stenbiderrogn

Sæson bugner med asparges, ramsløg og nye kartofler I skoven i eftermiddags – tog lidt ramsløg blade og blomster med hjem Ved stranden før aftens mad – tog lidt strandarve med hjem Uden for sæson kan man bruge andet på … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment