Monthly Archives: april 2020

Farseret Blæksprutte

Man kan farserer blæksprutter med meget forskelligt Her bruger jeg en fars som man også nogle gange bruger i dumplings Den er med rejer og svinekød Her bruger jeg kun kroppen (the tube) armene friterer jeg vendt i lidt mel … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , | Leave a comment

Daube med kartoffelmos og syltede grønne tomater

Daube er en klassisk provencalsk gryderet lavet med billig oksekød udskæring og rødvin Start dage i forvejen for at få mest smag i din ret. 4 personer 500 gram oksebov Rødder: ex. gulerødder, pastinak, selleri….. 4 kviste Timian 4-6 Nelliker … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , , | Leave a comment

Andebryst med ris og bønner

Her en let, hurtig og billig ret – og det ka vi jo godt lide Mange lande har en ret hvor der indgår både ris og bønner. Det er fordi det er billigt og indeholder de vigtigste proteiner Her vil … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , | Leave a comment