Monthly Archives: marts 2020

Friterede Blæksprutter

Lille snack eller forret som er meget let at lave og smager godt 4 Personer 2 tiarmet blæksprutter eller 4 hvis de er små 2 dl kærnemælk 2 dl hvedemel 1 tsk bagepulver 2 tsk Piment d’Espelette 1 citron Dressing: … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged | Kommentarer lukket til Friterede Blæksprutter

Tatar med Syltede Bøgehatte og Peberrod

Tatar er let at lave og kan varieres i det uendelige Her serveret med syltede bøgehatte og revet hårdkogt æg De syltede bøgehatte kan med fordel laves dagen før 4 personer 300 gram okse- eller kalvemørbrad 2 hårdkogte æggeblommer 1 … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Tatar med Syltede Bøgehatte og Peberrod

Spaghetti med citronsovs og seafood

En Italiener bruger oftest ikke ost sammen med fisk og skaldyr. Men jeg er ikke jo Italiener Laver sovsen lidt som en Alfredo sovs – altså smør, parmesan og pastavand Andre kommer måske også fløde i da det er let … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Spaghetti med citronsovs og seafood