Monthly Archives: marts 2020

Friterede Blæksprutter

Lille snack eller forret som er meget let at lave og smager godt 4 Personer 2 tiarmet blæksprutter eller 4 hvis de er små 2 dl kærnemælk 2 dl hvedemel 1 tsk bagepulver 2 tsk Piment d’Espelette 1 citron Dressing: … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged | Leave a comment

Tatar med Syltede Bøgehatte og Peberrod

Tatar er let at lave og kan varieres i det uendelige Her serveret med syltede bøgehatte og revet hårdkogt æg De syltede bøgehatte kan med fordel laves dagen før 4 personer 300 gram okse- eller kalvemørbrad 2 hårdkogte æggeblommer 1 … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged , | Leave a comment

Spaghetti med citronsovs og seafood

En Italiener bruger oftest ikke ost sammen med fisk og skaldyr. Men jeg er ikke jo Italiener Laver sovsen lidt som en Alfredo sovs – altså smør, parmesan og pastavand Andre kommer måske også fløde i da det er let … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment