Monthly Archives: februar 2020

Torsk med kålrabisuppe

Kålrabi – køernes føde. Den er nok noget af de sundeste vi kan få og så smager det godt. 4 personer 2 små kålrabi 2 citroner 1 lille dusk timian 1 lille dusk rosmarin 2 dl fløde 1 drys chili … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Torsk med kålrabisuppe

Chateaubriand med kantarelsovs

Friskplukkede kantareller direkte fra skoven når der er sæson juli til oktober Selvfølgelig kan man bruge andre svampe til retten 2 personer 1 stykke oksemørbrad – her Chateaubriand som er det midterste stykke ca. 8-10 cm Smør 1 stor sødekartoffel … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Chateaubriand med kantarelsovs

Spaghetti alla Puttanesca – med hjemmelavet pasta

Nogle vil stejle over ansjoserne, men de kan ikke smages som fisk men som en god afstemt salt smag Denne ret er ikke en super gammel italiensk ret men fra engang i 60erne. Den er fuld af smag og man … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Spaghetti alla Puttanesca – med hjemmelavet pasta