Monthly Archives: januar 2020

Carpaccio Tonnato med parmesanchip

Ja ja ved godt der officielt er noget der hedder Carpaccio Tonnato Normalt bruger man kogt kalvekød, men med råt kød smager den endnu friskere 4 personer 300 gram oksemørbrad eller kalvemørbrad Tonnato: 2 hårdkogte æggeblommer (hviden bruges til pynt, … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | 2 Comments

Frisk Torskerogn på 2 måder

Når der er friske bukser hos fiskehandleren bør man ikke snyde sig selv for den delikatesse. Det er nemmere end man tror og smager langt bedre end dem på dåse 4 personer 5-600 gram torskerogn – Bukser 1 spsk mayo … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Kammusling med ærtemos og mynte

Kammusling er en dejlig let forret. Eneste fælde er stegning af kammusling. Hvis den får for meget bliver den en uspiselig gummibold 4 personer 4 kammuslinger Honning Sukker salt 2 dl ærter 3-4 stængler mynte Smør Pynt : dild eller … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged | Leave a comment