Monthly Archives: december 2019

Tatar med karse og brødcroutoner

Elsker tatar. Denne gang i et på engang enkel men også anderledes udgave 4 personer 200 gram okse- eller kalvemørbrad Daggammelt brød Estragon Karse – her bruger jeg et lille bæger pr. person Mayo – meget gerne hjemmelavet – se … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Leave a comment

Havtaskekæber med Sauce Nage

Havtaskekæber er faste i kødet og jeg synes de minder lidt om hummer Her serveret med en sauce nage 2 personer 4-6 havtaskekæber 100 gram spinat 1 fed hvidløg Muskatnød Små gulerødder 1 citron Dild eller som her bronzefennikel Evt. … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Andebryst med Sauce Nage

Sauce nage er en dejlig sovs som ofte bliver serveret til fisk, men også dejligt til et andebryst. Her serveret med rysteribs, men hvis de ikke lige er i sæson kan andet bruges eller udelades 4 personer 2 stk andebryst … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , , | Leave a comment