Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Skaftkotelet med spinat og kantarel
- Andebryst med perlespelt og blommekompot
- Surf’n’turf – kalv og hummer
- Burger med Langtidsstegt andelår
- Cannelloni og jomfruhummerhaler
- Kalvetournedos med svampetærte
- Anderagout med Pappardelle
- Rørt Tatar med kartoffel chips
- Kalvefilet sous vide med grillet blomkål og pebersovs
- Koldrøget laks med avocado
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Halloween Cannelloni – farvet pasta, se hvordan
- Piskeriset til Halloween Cannelloni – farvet pasta, se hvordan
- Erland Hansen til Udstyr
- René Leuring til Udstyr
- Erland Hansen til Sous vide
Blogroll
Meta
Daily Archives: 14. november 2019
Anderagout med Pappardelle
Dette er en let ret og kan serveres med anden pasta hvis ønskes Pappardelle er brede pasta som passer fint til denne ret Der er en opskrift nederst hvis man ønsker at lave Pappardelle selv. Det er slet ikke så … Continue reading
Rørt Tatar med kartoffel chips
En rørt tatar kan varieres, så dette er én version af mange Lav gerne selv din egen, og brug blot denne opskrift som inspiration. Til kartoflerne har jeg brugt en spiralizer for at få lange sprøde chips. Men man kan … Continue reading