Monthly Archives: november 2019

Andebryst med perlespelt og blommekompot

And og appelsin er en klassiker, men det smager også godt med en blommekompot. 4 personer 2 andebryst 500 gram blomme – 1/5 del skal i perlespelten Sukker -mængde afhænger af sødmen i blommerne 1 citron 3 dl perlespelt 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Surf’n’turf – kalv og hummer

Surf’n’turf er e servering af kød og seafood Den korte oversættelse: Surf=vand=seafood, Turf=græs=ko Her bruger jeg kalvemørbrad og hummer Kød og seafood, her hummer og kalvemørbrad 2 personer 2 kalvemørbrad bøffer 1 hummer Smør Estragon – ca 4 stængler 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Burger med Langtidsstegt andelår

Smagfuld burger med andelår. Andelår skal bare ind i ovnen og stå 2 1/2 time med lidt urter Lav mange og frys nogle af dem ned, så er der altid let mad en travl hverdag. 4 Burgere: 4 andelår Rosmarin … Continue reading

Posted in Hovedretter | Leave a comment