Monthly Archives: oktober 2019

Sort Pasta med Fjordreje Bisque og jomfruhummer

Hjemmelavet pasta med blæksprutteblæk. Men man kan selvfølgelig lave den uden blæksprutteblæk eller købe en tørret Hvis man ønsker kan den dyre jomfruhummer skiftes ud med rejer her laves en fjordreje bisque, men man kan bruge skaller fra rejer, jomfruhummer, … Continue reading

Posted in Hovedretter, Ikke kategoriseret | Tagged , , | Leave a comment

Tatar med flødepeberrod og friseé

Vi elsker tatar og får det jævnligt. Ikke meget kød med af fin kvalitet Denne gang er det ikke en rørt tatar med en masse forskellige ingredienser, men rent kød. 4 personer 600 gram Kalve mørbrad – det kunne f.eks. … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Lasagne med Andelår

Denne lasagne er lavet med smagsfulde andelår. Man kunne også lave den med andebryst som man hakker fint Det ser lidt omstændigt ud men når man er i gang er det ret nemt. Man kan jo vælge at bruge tørrede … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment