Monthly Archives: juli 2019

Rødspætterulle med Blodgrape Beurre blanc

Rødspætter er andet end den panerede med remoulade. Få evt. rødspætteskroget med så du kan koge en fond. Stenbiderrogn kan uden for sæson købes på frost og ellers udelader man det eller erstatter med ørredrogn 4 personer 4 rødspætte fileter … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , , | Leave a comment

Andelår med Perlespelt og Æblekompot

Perlespelt kan bruges sammen med hvad årstiden byder. Smager glimrende sammen med et andelår og æblekompot 4 personer 4 andelår 2 fed hvidløg 4 stængler timian 3 æbler 1 spsk sukker Perlespelt: 3 dl perlespelt 2 fed hvidløg 10 gode … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | 2 Comments

Carpaccio med Kapersmayo

Carpaccio er en Italiensk ret oftest med tyndskåret kalvefilet. Her laver jeg den med oksemørbrad og en dejlig kapersmayo Tilbehør her er et forslag som kan varieres 4 personer 300 gram oksemørbrad eller kalv 1 spsk kapers Mayonnaise – Hjemmelavet … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment