Monthly Archives: juni 2019

Tatar med nye Kartofler og Løvstikkemayo

Tatar med pommes er en klassiker. Men når der nu er nye kartofler vil jeg hellere bruge dem Løvstikke er noget der deler vandene og man skal være lidt forsigtig med mængden. Personligt ener jeg den nærmest er nødvendig sammen … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Grillet Andebryst med Bulgur og Appelsinsmør

And og grill passer fint sammen. Nogle gange er det dejligt med noget andet på grillen end bøf og pølser 4 personer 4 andebryst BBQ Sovs: 3 spsk ketchup, 1 spsk brun farin, 1 spsk olie, 1 fed knust hvidløg … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Anolini med ricotta fyld i suppe

Anolini er let at lave og en traditionel ret som serveres i suppe. Men hvis man ønsker det og ikke fortæller det til nogle kan den godt serveres med tomatsovs. Det er i princippet en lille ravioli men her er … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment