Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Carpaccio med Løvstikkemayo og grill brød med hvidløg
- Skaftkotelet med spinat og kantarel
- Andebryst med perlespelt og blommekompot
- Surf’n’turf – kalv og hummer
- Burger med Langtidsstegt andelår
- Cannelloni og jomfruhummerhaler
- Kalvetournedos med svampetærte
- Anderagout med Pappardelle
- Rørt Tatar med kartoffel chips
- Kalvefilet sous vide med grillet blomkål og pebersovs
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Halloween Cannelloni – farvet pasta, se hvordan
- Piskeriset til Halloween Cannelloni – farvet pasta, se hvordan
- Erland Hansen til Udstyr
- René Leuring til Udstyr
- Erland Hansen til Sous vide
Blogroll
Meta
Daily Archives: 20. maj 2019
Aspargestærte ala Citronmåne og Jomfruhummer
Denne tærte med hvide asparges laves med citron som giver den lidt syre Jeg ville oprindeligt lave den med fjordrejer men dem kunne jeg ikke skaffe så jeg købte jomfruhummer. 4 personer Jomfruhummer haler – 5-8 pr person alt efter … Continue reading
Posted in Hovedretter
Tagged bagværk, Fisk
Kommentarer lukket til Aspargestærte ala Citronmåne og Jomfruhummer