Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Andebryst med kikærter og bønner
- Pappardelle er aubergine og svampe
- Andebryst med Insalata Caprese
- Pighvar med sauce Grenobloise med ærter
- Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Culurgiones med Alfredo Sauce
- Andeburger – Mexi style
- Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant
- Svinekæber med 2 slags mos
- Quesadillas med Andelår
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Frank Pedersen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Erland Hansen til Udstyr
- Jacob Hansen til Udstyr
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
Blogroll
Meta
Daily Archives: 17. maj 2019
And med Grønne Asparges
Her et andebryst, asparges og en god nedkogt andefond Andefond kan købes hos en god slagter eller let laves selv 4 personer 2 andebryst 4 store grønne asparges eller 8 mindre Små Kartofler Løvstikke Smør Fond køb en eller lav … Continue reading