Monthly Archives: maj 2019

Hummer Thermidor med salat

Frisk hummer laver jeg ofte bare på grillen. Det smager forrygende og intet andet end hummer og let grill smag. Men Hummer Thermidor er også en dejlig ret, bare man ikke kommer alt for meget sovs i retten. Det er … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Hummer Thermidor med salat

Risotto, Asparges, Ærter og Kalvefilet

Risotto, italiensk svar på biksemad men i min optik langt bedre. Man kan spise den som den er uden tilbehør og andet. Her har jeg brugt grønne asparges og ærter 4 personer 2 bøffer – bøffen her er skåret af … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Risotto, Asparges, Ærter og Kalvefilet

And med asparges og sauce mousseline

8 Til denne ret har jeg brugt sous vide for at kue styre temperaturen Man også komme den den ovnen og stikke et stegetermometer ind i brystet 4 personer 2 andebryst uden skind Ramsløgsblade eller savoykålblade 8 hvide asparges Små … Continue reading

Posted in Hovedretter, Sous Vide | Tagged , , , , | Kommentarer lukket til And med asparges og sauce mousseline