Monthly Archives: april 2019

Blæksprutte med kikærter og Salsa verde

Danske blæksprutter er nu nemmere at få fat i end for bare få år tilbage. De kræver meget lidt rensning og tilberedning Her en 10 armet blæksprutte stegt meget kort i olie med Piment D’Espelette Serveret med kikærter vendt med … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Blæksprutte med kikærter og Salsa verde

Svinekæber med Pappardelle

Ofte ser vi kartoffelmos med svinekæber og andre simreretter. Men en bred pasta som pappardelle synes jeg også passer fint til Her de den hjemmelavet, men man kan sagtens købe tørrede pappardelle i fin kvalitet. 4 personer 8 svinekæber 1 … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , | Kommentarer lukket til Svinekæber med Pappardelle

Parmentier de Confit de Canard

Confit de Canard fra dåse er en ok erstatning frem selv at confitere andelår. Parmentier de Confit de Canard er her lagvis kartoffel og andekød 4 personer 1 dåse med 4 andelår 3 bagekartofler 2 spsk cremefraiche Purløg Friskrevet parmesan … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Parmentier de Confit de Canard