Monthly Archives: marts 2019

Spaghetti Aglio e Olio

Ja måske hedder den med rette egentlig “Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino” men i daglig tale blot “Spaghetti Aglio e Olio” En pastaret med ganske få ingredienser, ikke en restaurant ret men en hurtig dejlig hverdags pasta. Man kan finde … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Svinemørbrad med cremet polenta

Svinemørbrad er en fin spise og kan tilberedes på mange måder. Her med svampe og en cremet polenta. Polenta smager ikke af meget i sig selv så den skal lige piftes lidt op. 4 personer 200 gram polenta Urter – … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , , , | Leave a comment

Stenbiderrogn, kammusling og gin/tonic æbler

Når der er stenbiderrogn i sæson er det bare med at udnytte det. Her serveret med lidt kammusling ceviche 4 personer 4 kammuslinger 200 gram stenbiderrogn 1 dl cremefraiche 18% 3 lime 1 Agurk 1 æble Gin og tonic – … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment