Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Andebryst med kikærter og bønner
- Pappardelle er aubergine og svampe
- Andebryst med Insalata Caprese
- Pighvar med sauce Grenobloise med ærter
- Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Culurgiones med Alfredo Sauce
- Andeburger – Mexi style
- Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant
- Svinekæber med 2 slags mos
- Quesadillas med Andelår
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Frank Pedersen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Erland Hansen til Udstyr
- Jacob Hansen til Udstyr
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
Blogroll
Meta
Daily Archives: 8. februar 2019
Stegt torsk med kantareller
Vi starter lige med et par østers, au naturel eller blot med et par dråber citron. Torsken er nærmest lige hevet op af vandet, dejligt med super frisk fisk Kantareller kan uden for sæson erstattes af anden svamp 4 personer … Continue reading