Monthly Archives: februar 2019

Stenbiderrogn med stegt Skorzonerrod og hjertesalat

Når danske asparges ikke er i sæson synes jeg det er dejligt med fattigmands asparges = Skorzonerrod Hellere danske Skorzonerrod end asparges fra den anden side af jorden. 4 personer 300 gram Stenbiderrogn 2 citroner (1 til rogn og en … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Saltimbocca ala romana med bønner

En super enkel ret at lave, ikke mange ingredienser og hurtigt tilberedt. Juster evt selv hvilke urter du vil komme i bønnerne 2 Personer 2 kalveschnitzler a 150 gram 6 skiver parmaskinke Salvie 1 glas tør Hvidvin Olivenolie Smør 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Risotto, kantarel, grønkål og svinekæber

Ikke verdens smukkeste ret….men til gengæld en smagsbombe Det er også mine 2 livretter på én gang, risotto og svinekæber…. 4 personer 8 svinekæber 1/2 liter god mørk øl f.eks. Ale no.16 2 løg 1 gulerod 4 tomater 2 tsk … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment