Monthly Archives: februar 2019

Stenbiderrogn med stegt Skorzonerrod og hjertesalat

Når danske asparges ikke er i sæson synes jeg det er dejligt med fattigmands asparges = Skorzonerrod Hellere danske Skorzonerrod end asparges fra den anden side af jorden. 4 personer 300 gram Stenbiderrogn 2 citroner (1 til rogn og en … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Stenbiderrogn med stegt Skorzonerrod og hjertesalat

Saltimbocca ala romana med bønner

En super enkel ret at lave, ikke mange ingredienser og hurtigt tilberedt. Juster evt selv hvilke urter du vil komme i bønnerne 2 Personer 2 kalveschnitzler a 150 gram 6 skiver parmaskinke Salvie 1 glas tør Hvidvin Olivenolie Smør 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Saltimbocca ala romana med bønner

Risotto, kantarel, grønkål og svinekæber

Ikke verdens smukkeste ret….men til gengæld en smagsbombe Det er også mine 2 livretter på én gang, risotto og svinekæber…. 4 personer 8 svinekæber 1/2 liter god mørk øl f.eks. Ale no.16 2 løg 1 gulerod 4 tomater 2 tsk … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Risotto, kantarel, grønkål og svinekæber