Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Pighvar med sauce Grenobloise med ærter
- Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Culurgiones med Alfredo Sauce
- Andeburger – Mexi style
- Krondyr steaks med Kartoffelkroketter og Porre Fondant
- Svinekæber med 2 slags mos
- Quesadillas med Andelår
- Forret med Lange og Ørredrogn
- Andeschnitzel med cremet Quinoa
- Strozzapreti med pesto og jomfruhummer
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Udstyr
- Jacob Hansen til Udstyr
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
- Janne til Forret med And og Pastinak
- Erland Hansen til Forret med And og Pastinak
Blogroll
Meta
Daily Archives: 13. januar 2019
Torsk Ceviche med Kålrabi og Pimientos del Padron
Fisk og kålrabi er i min optik noget der passer fint sammen Kålrabi kan bruges som her stegt eller som fritter, mos, stuvet etc. kom bare i gang Her serverer jeg med nogle Padron peber, de er ikke altid lette … Continue reading
Posted in Hovedretter
Tagged Fisk, Kål
Kommentarer lukket til Torsk Ceviche med Kålrabi og Pimientos del Padron