Monthly Archives: januar 2019

Grillet svinemørbrad med grønt

Enkel og hurtig mad 4 personer 2 afpudsede svinemørbrad BBQ sovs: 1 dl Ketchup, 2 fed hvidløg, 1 spsk æbleeddike, 2 spsk farin, 1/2 tsk Piment d’Espelette Salat (kan være): Grillet rødløg Grillet agurk Grillet rød peber Små tomater Fetaost … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | 2 Comments

Smørsauteret pighvar med pasta og blodgrape beurre blanc

Pighvar blot sauteret i smør og med en simpel beurre blanc og pasta til. Smager forrygende og er let at tilberede 2 personer 2 Pighvar fileter a ca. 150 gram 30-40 gram smør til sautering 1 citron 1 lille Fennikel … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Svinekæber i tartelet med svampe

Svinekæber braiseret i øl. Ikke tilberedt længere end kødet er super mørt, men stadig hænger sammen. Sovsen er derefter kogt ned og monteret med smør. Her serveret i en tartelet lavet af frossen butterdej, men man kan også lave sin … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment