Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Carpaccio med Løvstikkemayo og grill brød med hvidløg
- Skaftkotelet med spinat og kantarel
- Andebryst med perlespelt og blommekompot
- Surf’n’turf – kalv og hummer
- Burger med Langtidsstegt andelår
- Cannelloni og jomfruhummerhaler
- Kalvetournedos med svampetærte
- Anderagout med Pappardelle
- Rørt Tatar med kartoffel chips
- Kalvefilet sous vide med grillet blomkål og pebersovs
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Halloween Cannelloni – farvet pasta, se hvordan
- Piskeriset til Halloween Cannelloni – farvet pasta, se hvordan
- Erland Hansen til Udstyr
- René Leuring til Udstyr
- Erland Hansen til Sous vide
Blogroll
Meta
Monthly Archives: januar 2019
Grillet svinemørbrad med grønt
Enkel og hurtig mad 4 personer 2 afpudsede svinemørbrad BBQ sovs: 1 dl Ketchup, 2 fed hvidløg, 1 spsk æbleeddike, 2 spsk farin, 1/2 tsk Piment d’Espelette Salat (kan være): Grillet rødløg Grillet agurk Grillet rød peber Små tomater Fetaost … Continue reading
Smørsauteret pighvar med pasta og blodgrape beurre blanc
Pighvar blot sauteret i smør og med en simpel beurre blanc og pasta til. Smager forrygende og er let at tilberede 2 personer 2 Pighvar fileter a ca. 150 gram 30-40 gram smør til sautering 1 citron 1 lille Fennikel … Continue reading
Posted in Hovedretter
Tagged Fisk, Pasta
Kommentarer lukket til Smørsauteret pighvar med pasta og blodgrape beurre blanc
Svinekæber i tartelet med svampe
Svinekæber braiseret i øl. Ikke tilberedt længere end kødet er super mørt, men stadig hænger sammen. Sovsen er derefter kogt ned og monteret med smør. Her serveret i en tartelet lavet af frossen butterdej, men man kan også lave sin … Continue reading
Posted in Hovedretter
Tagged Gris, gulerod, Løg, svampe
Kommentarer lukket til Svinekæber i tartelet med svampe