Monthly Archives: december 2018

Håndhakket Tatar med Rødbede og Sennep

Tatar kan laves på flere måder. Dette er en af mine favoritter. Denne er lavet uden at blande noget i kødet med lade tilbehøret være omkring kødet. Tilbehør kan selvfølgelig varierers i det uendelige, men dette synes jeg giver god … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Leave a comment

Carpaccio alla Harrys Bar

Dette er en ret udviklet på Harrys Bar i Venedig. Hemmeligheden ligger i mayonnaisen Her laver jeg den med kalvemørbrad men mener den oprindeligt blev lavet med oksemørbrad 4 personer 300 gram kalvemørbrad Basilikumblade Parmesan – høvlet i flager Mayonnaise: … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged , | Leave a comment

Blæksprutte med sort sovs

Hvorfor ikke prøve en anderledes forret. Denne er enkelt og hurtig at tilberede og er visuel flot 4 personer 1 tiarmet blæksprutte på ca.300 gram 1 Fennikel 1 citron Sovs: 2 glas flaske tør hvidvin 4 gram blæksprutteblæk Smør ca. … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged | 2 Comments