Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Tapas – eller bare mange små retter
- Spicy svinekæber med polenta
- Dunderi med stegt kulmule, stenbiderrogn og masser af citron
- Knödel med Andelår
- Flettet Brød med Pesto og Mozzarella
- King Crab
- Côte du Boeuf med champignonsovs
- Citroncremetrifli
- Andebryst med kikærter og bønner
- Pappardelle er aubergine og svampe
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Erland Hansen til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Anders til Andebryst, svampesovs, stegt rosenkål og kartoffelrosette
- Erland Hansen til Pappardelle er aubergine og svampe
- Frank Pedersen til Pappardelle er aubergine og svampe
Blogroll
Meta
Monthly Archives: december 2018
Håndhakket Tatar med Rødbede og Sennep
Tatar kan laves på flere måder. Dette er en af mine favoritter. Denne er lavet uden at blande noget i kødet med lade tilbehøret være omkring kødet. Tilbehør kan selvfølgelig varierers i det uendelige, men dette synes jeg giver god … Continue reading
Carpaccio alla Harrys Bar
Dette er en ret udviklet på Harrys Bar i Venedig. Hemmeligheden ligger i mayonnaisen Her laver jeg den med kalvemørbrad men mener den oprindeligt blev lavet med oksemørbrad 4 personer 300 gram kalvemørbrad Basilikumblade Parmesan – høvlet i flager Mayonnaise: … Continue reading
Blæksprutte med sort sovs
Hvorfor ikke prøve en anderledes forret. Denne er enkelt og hurtig at tilberede og er visuel flot 4 personer 1 tiarmet blæksprutte på ca.300 gram 1 Fennikel 1 citron Sovs: 2 glas flaske tør hvidvin 4 gram blæksprutteblæk Smør ca. … Continue reading