Monthly Archives: november 2018

Andebryst med rødbede og kartoffel

  Andebryst er stadig en af mine favoritter når det kommer til kød Let at lave og mere smag end et stykke oksemørbrad – ja og billigere, så køb et ordentlig tyk stykke bryst 4 personer 2 andebryster Andefond – … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Stjerneskud

Ja måske ikke helt efter bogen. Men når jeg nu kunne få både helt friske rødspætter og torsk…. Asparges sæson er jo forbi så det bliver med agurker og tomater. 2 personer 2-4 små rødspættefileter 2 torske fileter 2 skiver … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged | Leave a comment

Rødspætterulle med sauce blanquette

Sauce blanquette er en fin sauce til fisk og så er den nem og hurtig at lave Jeg køber hele flåede rødspætter og skære filetere af for at kunne bruge skrog til fond. Men få evt. fiskehandleren til dette og … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment