Monthly Archives: oktober 2018

Kartoffel cannelloni med torsk og rygeost

Torsk nænsomt dampet og blandet med rygeost for at få en let røgsmag. Kan serveres helt enkelt med en salat, eller som her med rør af kartoffel. 4 personer 300 gram Torskefilet 2-3 spsk rygeost 2 store bagekartofler 1 citron … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Leave a comment

Zen og kunsten at lave pasta – gamle metoder

Ja ja en mærkelig overskrift, men jeg kom til at tænke på min ungdoms kult bog : Robert M. Pirsigs roman “Zen og kunsten at vedligeholde en motorcykel” I denne tid hvor man bruger mere og mere convenience food og … Continue reading

Posted in Teknik og tips | Tagged | 2 Comments

Maccheroni alla chitarra

Maccheroni ordet er oftest forbundet med små pasta rør. Men i den mellem italienske region Abruzzo, hvor denne pasta har hjemme, er der ikke hul igennem. Nogle kalder den “Pasta alla chitarra” men det skal man IKKE gøre hvis man … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret, Teknik og tips | 1 Comment