Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Risotto, kantarel, grønkål og svinekæber
- Stenbiderrogn med rygeost mousse
- Stegt torsk med kantareller
- Maccheroni alla Chitarra med kødboller
- Sole d’Albert -Søtunge ala Albert
- Grillet svinemørbrad med grønt
- Smørsauteret pighvar med pasta og blodgrape beurre blanc
- Svinekæber i tartelet med svampe
- Corzetti med olie, merian og pinjekerner
- 2 farvet Ravioli med jomfruhummer
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Maccheroni alla Chitarra med kødboller - FJORDREJEN.DKFJORDREJEN.DK til Maccheroni alla chitarra
- Erland Hansen til Grillet svinemørbrad med grønt
- Ole til Grillet svinemørbrad med grønt
- Corzetti med olie, merian og pinjekerner - FJORDREJEN.DKFJORDREJEN.DK til Corzetti
- 4 pasta retter – grundlæggende pastaret - FJORDREJEN.DKFJORDREJEN.DK til Pasta alla Gricia
Blogroll
Meta
Daily Archives: 9. september 2018
Carpaccio og tatar
Lidt råt kød – så er det jo ingen sag at lave mad. Tatar eller carpaccio…svært at vælge…så kan man jo lave begge dele De valgte urter kan selvfølgelig erstattes med det du lige har eller kan få fat i … Continue reading