Monthly Archives: september 2018

Svampe consommé med torsk og kantareller

Denne ret forudsætter at man rigtig godt kan lide svampe. Den tager lidt tid at forberede, men passer sig selv 4 Personer 1 kg blandede svampe 4 Tomater 5-600 gram torskefilet 1 citron 50 gram smør 1 håndfuld kantareller Timian … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Italiensk Vin – et bogforslag

  Forfattere: Thomas Ilkær, Arne Ronold, Paolo Lolli og Ole Udsen Udgivelse 25.september på Politikens forlag 512 sider Vejl. pris: 450 kr Jeg elsker vin. Som så mange andre ved jeg ikke alt (det er der ingen der gør), men … Continue reading

Posted in Bog forslag | Tagged | Leave a comment

Ossobuco med knust kartoffel og gulerødder

Ossobuco er også sommer mad Simremad forbindes normalt med efterår og vinter, men med det rette tilbehør er det også dejlig sommermad. 4 personer 4 skiver ossobuco 1 dåse tomatpuré 1 gulerod, 1 løg, 1 porre (eller hvad der er … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment