Monthly Archives: august 2018

Grillet Hereford oksefilet med nye gulerødder og majs

Hel oksefilet på grill er nemt og lækkert. her serveret med grillet majs og gulerødder 4 personer 1,5 kg Oksefilet Kartofler Gulerødder 2 majs Pesto – ramsløg eller basilikum Kørvel Sovs: 400 gram champignon 2 kviste timian 1 spsk balsamico … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Rødspætte med persille hjemmelavede Orecchiette

Måske ikke den flotteste ret men det smager godt. Orecchiette betyder små øre og det er hvad denne pasta ligner. Pastaen er lavet uden æg og salt. Saltet kommer fra kogevandet og æg får pastaen til at svulme lidt op. … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Kartoffelsuppe med torsk

Kartoffel, porre og torsk går godt sammen Denne kartoffel/porresuppe er lavet uden fond. 4 personer 4 torskeloin a ca. 100-150 gram 4 bagekartofler 3 porre 2 fed hvidløg 1/4 l piskefløde Piment d’Espelette (kan udelades) 1 glas hvidvin 1 citron … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment