Monthly Archives: juli 2018

Højrebsbøf med pastinakcreme og lardo kartofler

Bøffen er her fra en Hereford højreb, andet godt oksekød kan selvfølgelig bruges. Kartoflerne er lavet med Lardo som er krydret lagret spæk, kan udelades 2 personer 2 gode bøffer eller som her èn på 600 gram og skåret ud … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | 2 Comments

Anatra Tonnato – eller and med tunsovs

Mange kender Vitello Tonnato som er kogt kalv med tunsovs, her har jeg brugt andebryst. Jeg laver ikke tunsovsen med mayonnaise men med hårdkogte æggeblommer. 4 personer 1 stort andebryst Kogelage: ½ flaske (billig) hvidvin, 2 fed hvidløg, 1 gulerod, … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment

Kalvemørbrad med madagaskar sovs

Det er sovsen der gør forskellen i denne ret. 4 Personer 4 Kalve- eller oksemørbrad bøffer 4 bagekartofler 1 spsk. andefedt eller smør En håndfuld spinat 1 fed hvidløg Muskatnød 4 gulerødder Purløg Sovsen: 1 glas madagaskar peber 1 skalotteløg … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment