Monthly Archives: juni 2018

Havtaske med Lardo og asparges

Lardo er et stykke krydret lagret fedt, oftest krydret med rosmarin. Jeg synes det er forrygende sammen med fisk. Retten kan selvfølgelig laves uden Lardo 4 personer 4 havtaskefileter 4 tynde skiver Lardo (kan udelades) 1 bund grønne asparges 1 … Continue reading

Posted in Fond og Saucer, Forretter, Hovedretter | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Havtaske med Lardo og asparges

Grillet kalvekotelet med aspargestærte og grillet ost

Her er der fokuseret på lidt lækkert tilbehør til et stykke grillet kød. Her er kødet en mør kalvekotelet, men tilbehør kan bruges til alt andet f.eks. en stykke kylling. 4 personer 4 kalvekoteletter 1 håndfuld grønne tomater Sukker Smør … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Grillet kalvekotelet med aspargestærte og grillet ost

Havkat med ærter og beurre blanc

Ærter på frost er udemærket men når der er friske ærter synes jeg man skal bruge dem i stedet 2 personer 2 havkat filet Hvedemel (her brugte jeg en fulkorn som giver lidt mere sprød/grov overflade) Smør Ærter friske eller … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Havkat med ærter og beurre blanc