Monthly Archives: maj 2018

Stenbiderrogn, asparges og syrnet fløde

En meget let/enkel ret som ser lige så godt ud som det smager 4 personer 200 gram Stenbiderrogn 2 citroner 4 store hvide asparges 1 rødløg 1/4 l piskefløde Grøn olie – neutralsmagende olie, et bundt dild og et bundt … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , | Leave a comment

Grønne asparges med torsk og rygeost

Når de grønne asparges er i sæson smager de forrygende Her serveret med torsk som er blandet med rygeost for at få en god struktur og lidt røg. Her serveret på et ramsløg blad med det kan udelades. 4 personer … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , | Leave a comment

Tykstegsbøffer på grill med asparges, nye kartofler og morkelsovs

Nye kartofler, friske asparges og ærteskud hos grønthandleren Så er det bare om af finde en lille bøf som tilbehør Havde nogle flotte tørrede morkler som så blev brugt i sovsen 2 personer 2 små tykstegsbøffer 8 små nye kartofler … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | 2 Comments