Translate to your language
Følg Fjordrejen på Facebook
Følg med på Instragram
-
Nye indlæg
- Fish’n’Chips med estragon mayonnaise og eddikepulver
- Torsk ceviche med stenbiderrogn og ramsløg
- Carpaccio med saltet æggeblomme
- Stenbiderrogn med syltede skorzonerrødder og fuldkorns blinis
- Brisket sandwich med ramsløg og coleslaw
- Citronrisotto med grønkål og krebs
- Torsk med lardo og persillerodcreme
- Andebryst burger med hjemmelavet rødkål
- Tykstegsbøf med Pommes Anna og Morkelsovs
- Sort risotto med jomfruhummer og rødbede julienne
Kategorier
Tags
And Andre lande Appelsin bagværk Bær Bønner Chili Chokolade Fisk Fløde Fond Gris Græskar gulerod Is Kalv kartoffel Kaviar Kylling Kål Lam Løg Molekylær nødder Okse Pasta persille Porre Rabarber Ramsløg Rygeost Sous vide Spidskål Spinat Spiritus Suppe svampe Svinekød Teknik og tips Tomat Vildt Vin yoghurt Æble ØlFølg mig på BLOGlovin – dejlig overblik med billeder
Arkiver
Nye kommentarer
- Erland til Æblekage eller Fynsk Ævlekage
- Maja Harder til Æblekage eller Fynsk Ævlekage
- Erland til Sous vide
- Kingo til Sous vide
- Erland til Sous Vide Tider
Blogroll
Sjove Links
Meta
Daily Archives: 14. april 2018
Carpaccio med saltet æggeblomme
Carpaccio hører til i den “lette at lave” ende. Det eneste det kræver, er et godt stykke kød. 2 personer 100 gram godt mørt kød. Her bruger jeg kalvemørbrad Saltet æggeblomme SE HER HVORDAN 1 skive daggammelt brød 1 agurk … Continue reading