Monthly Archives: april 2018

Fjordrejer med avocado, rygeost og ramsløg

Fjordrejer er pillearbejdet værd. Her serveret let og hurtigt med avocado og en rygeostecreme 2 personer 100 gram pillede rejer /ca. 250 gram levende) 1 Avocado 1 citron 100 g rygeost Piskefløde Olivenolie Ramsløg støv (kan udelades) Ramsløgolie – kan … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Jordskok panna cotta med jomfruhummer og brændt hvidløg

En dejlig frisk forret/snack som kan forberedes dagen før. 4 personer 8 jomfruhummerhaler Brændte hvidløg – se her hvordan  250 gram jordskokker 2,5 dl fløde 1/2 dl mælk 2 blade husblas Salt og peber Citronmelisse eller andet Panna cotta: Jordskok … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged , | Leave a comment

Fjordrejer med agurk og rygeost

Dette er en af de lette anretninger med fjordrejer. Kan spises som forret med lidt brød til 4 personer 1 kg levende fjordrejer (giver ca. 400 gram pillede rejer) 1 agurk 100 gram rygeost 1/2 (ca.) dl fløde Ramsløgolie til … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , | Leave a comment