Monthly Archives: april 2018

Fjordrejer med avocado, rygeost og ramsløg

Fjordrejer er pillearbejdet værd. Her serveret let og hurtigt med avocado og en rygeostecreme 2 personer 100 gram pillede rejer /ca. 250 gram levende) 1 Avocado 1 citron 100 g rygeost Piskefløde Olivenolie Ramsløg støv (kan udelades) Ramsløgolie – kan … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Fjordrejer med avocado, rygeost og ramsløg

Jordskok panna cotta med jomfruhummer og brændt hvidløg

En dejlig frisk forret/snack som kan forberedes dagen før. 4 personer 8 jomfruhummerhaler Brændte hvidløg – se her hvordan  250 gram jordskokker 2,5 dl fløde 1/2 dl mælk 2 blade husblas Salt og peber Citronmelisse eller andet Panna cotta: Jordskok … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Jordskok panna cotta med jomfruhummer og brændt hvidløg

Fjordrejer med agurk og rygeost

Dette er en af de lette anretninger med fjordrejer. Kan spises som forret med lidt brød til 4 personer 1 kg levende fjordrejer (giver ca. 400 gram pillede rejer) 1 agurk 100 gram rygeost 1/2 (ca.) dl fløde Ramsløgolie til … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Fjordrejer med agurk og rygeost