Monthly Archives: marts 2018

Tykstegsbøf med Pommes Anna og Morkelsovs

Let mad og velsmag, morkler er ikke billige men hvor smager de dog godt. Retten kan justeres med andet slags kød og kompot af andet end rabarber. 4 Personer 4 Tykstegsbøffer a 175 gram 2 fed hvidløg 2 stængler timian … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Sort risotto med jomfruhummer og rødbede julienne

Denne risotto er lavet med blæksprutteblæk, den kan sagtens laves uden hvis man synes sort er lidt for voldsomt. 2 personer 2 hele store jomfruhummer 10 jomfruhummerhaler (eller flere hvis de som her er ret små) 1 rødbede Vinaigrette: 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Vildtgryde med saltbagte kartofler og grøntsags rosetter

Rigtig vinter mad. Her serveret med saltbagte kartofler stegt færdige i andefedt. Så retten indeholder andefedt, fløde og bacon – med de 3 ting kan intet gå helt galt 4 personer 5-600 gram Krondyrkød fra køllen – i store tern … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Kommentarer lukket til Vildtgryde med saltbagte kartofler og grøntsags rosetter