Monthly Archives: februar 2018

Torsk, stenbiderrogn og syltet skorzonerrod

Syltet kålrabi og skorzonerrod er fine med fisk Her med en dampet torsk, afkølet og vendt med rygeost for at give en fin struktur og lidt røgsmag. 4 personer 2 skorzonerrødder 1 lille kålrabi 1/2 liter mælk syltelage: 1 dl … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Torsk, stenbiderrogn og syltet skorzonerrod

Ceviche af torsk med saltet agurk og æble

Jeg bruger her ramsløg som jeg stadig har masser af i fryseren. Hvis man ikke har kan man lave en pesto af ruccola, hvidløg og mandler, eller bruge en færdiglavet bassilikumpesto. 2 personer 200 gram friskfanget torsk 2 lime Karse … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Ceviche af torsk med saltet agurk og æble

Helleflynder med bulgur og grønkål

Bulgur er let at tilberede og med de rigtige smagsgivere er den fin sammen med fisk. Her som en slags lun Tabouleh med fintsnittet stegt grønkål, persille, og lidt bacon 2 personer 2 stykker helleflynder a ca. 200 gram 1 … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Helleflynder med bulgur og grønkål