Monthly Archives: januar 2018

Rødspætte med jomfruhummerfyld i en citronsovs

Rødspætte glemmer man tit er andet end den vendt i rasp og overdænget med remoulade. Her en lidt luksusudgave med fyld af jomfruhummer. Men man kan jo skifte ud med f.eks. rejer. 4 personer 4 store rødspættefileter 12 jomfruhummerhaler 3 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Krondyrgryde med pommes duchess

Rigtig vinter mad. Denne er lavet uden fløde, men brug gerne fløde, det gør ikke noget grimt ved retten. Server med pommes duchess eller kartoffelmos 4 personer 500 gram krondyrkød fra køllen 4 kålpølser 500 gram champignon 1 løg skåret … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Torsk med blomkål variation

Stegt torsk på et stykke syltet blomkål, blomkål puré og blomkål crudité Nem ret som ser ret godt ud på en tallerken samtidig med smagen er i top 4 personer 4 torske loin a 100 gram 1 blomkålshoved Syltelage: 1 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , | Leave a comment