Monthly Archives: december 2017

Ricotta gnocchi med torsk

Jeg har før lavet ricotta gnocchi men kommet for meget mel i og det er ikke så lækkert. Hemmeligheden er at komme så lidt mel i som muligt uden de falder fra hinanden under kogning. Kogning er måske et voldsomt … Continue reading

Posted in Ikke kategoriseret | Tagged | Kommentarer lukket til Ricotta gnocchi med torsk

Gratineret kammusling

Nem forret som kan laves i stand i forvejen og sættes i ovnen ca. 10 minutter før der skal spises. Hvis man ikke har kammuslingskaller kan man lave det i små skåle der kan tåle ovnvarmen. 4 personer 4 kammuslinger … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Gratineret kammusling

Pighvar med jomfruhummer croquettes og fennikel crudité

Hvem elsker ikke noget sprødt fra frituren, og specielt når det som her indeholder jomfruhummer. 2 Personer 2 pighvar fileter En håndfuld persille 1 øko citron Olivenolie 1 Fennikel Grønt til pynt – her broncefennikel. Men brøndkarse eller dild kan … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Pighvar med jomfruhummer croquettes og fennikel crudité