Monthly Archives: november 2017

Bok choy med asiatisk marineret skinkemignon

Bok choy er lillebror til Pak choy. Så Pak Choy kan også bruges. Skinkemignon kaldes også lårtunge, hvis du ikke lige kan finde et stykke kan du bruge mørbrad. 4 personer 2×400 gram skinkemignon Marinade: 2 spsk soya, 1 spsk … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Rødbedesyltet torsk med sennep

Kogt torsk med sennepssovs, bacon og rødbeder….bare på en noget anden måde. 4 personer: 300 gram torskefilet 1 glas syltede rødbeder Frisee salat (eller ruccola) Salturt – uden for sæson kan det erstattes med ex. brøndkarse 1 dl kærnemælk 2-3 … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Oksemørbrad med polenta og langtidsbagte tomater

Oksemørbrad tilberedt i ovnen her serveret med stegt polenta. Polenta smager ikke af så meget i sig selv så den kræver en god sovs. 4 personer: Et stykke oksemørbrad på 800-1000 gram 300 gram groft polenta-/Majsmel 50 gram smør Hakket … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment