Monthly Archives: oktober 2017

Pandestegt havtaske med fennikel og beurre blanc

Dette er en let ret at lave med et minimum af ingredienser. Hvis havtaske ikke lige kan skaffes kan anden hvid fisk bruges. 4 personer 1 lille havtaskehale på ca. 400 gram 1 Fennikel 2 blodgrape Smør Pynt broncefennikel eller … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged | Kommentarer lukket til Pandestegt havtaske med fennikel og beurre blanc

Andebryst med rilett croquettes

Denne ret kan laves med eller uden rilette croquettes. Jeg bruger her også 2 bagte kastanjer, uden for sæson kan det erstattes af nødder. Anderilette kan købes hos slagteren eller laves selv. Her bruger jeg noget jeg har lavet tidligere … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Andebryst med rilett croquettes

Ballotine med torsk med perlespelt og chorizo

Ballotine med torsk med perlespelt og chorizo Torske loins pakket ind i torskefars. Her serveret med perlespelt, syltet rød peber og chorizo. 4 personer 1 stor torskefilet ca. 800 gram (eller 2 små) 1 æg 1 dl fløde (ca.) Purløg … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Ballotine med torsk med perlespelt og chorizo