Rimmet kammusling med æbletern og ramsløg olie

Kammusling med æble og ramsløg

Dette er en nem ret som kan forberedes på forhånd.

4 personer
3-4 kammuslinger
1 æble
1 citron
Ramsløgblade til ramsløg olie (uden for sæson kan man bruge persille og dild)
10 ramsløgblade til ramsløgstøv (kan udelades)
Neutralsmagende olie

Kammuslinger:
Drys kammuslingerne med salt/sukker på begge sider og sæt på køl 3-4 timer
Skær kammuslingerne i tern.
Skær æblet i små tern.
Bland kammuslingestykkerne med æbletern og smag til med citronsaft

Ramsløg støv (kan udelades):
Kom 10 ramsløgblade i ovnen (eller dehydrator) ved 60-80 grader til de er knas tørre (ca. 6-8 timer)
Blend dem helt fint.

Ramsløg olie:
Blend ramsløg blade med 50-55 grader varm olie og sigt olien fra gennem klæde/viskestykke eller kaffefilter.

Anret:
På en lille tallerken (eller som her i en kammuslingeskal) kommes en skefuld ramsløgolie.
Oven på kommes en skefuld kammusling.
Ramsløgstøv kommes i en sigte og drysses over kammuslingen

Kammusling med æble og ramsløg 2

Print Friendly
This entry was posted in Appetizer, Forretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *