Andeinderfilet med bok choy og Pimientos de Padron

 

andeinderfilet 2

Denne ret er en smule asiatisk inspireret og serveres med en sur sød sovs.
Hvor stærk den skal være er op til dig selv.

Pimientos de Padron kan være svære at få fat i,
men hvis du vil have noget der er dybstegt kan man skære grønne peberfrugter
i mundrette stykker og dyppe i tempuradejen i stedet.
4 personer
1 pakke andeinderfilet ca.180 gram eller andebryst skåret i tynde strimler
1 spsk. Soyasovs
1 tsk. Teriyaki sovs
1 spsk. olivenolie
1 tsk. sesamolie
1 fed hvidløg
1 spsk. sesamfrø
2 Bok Choy
8 grønne asparges
1 rød peberfrugt
12 Pimientos de Padron – kan udelades eller erstattes med skiver af grøn peberfrugt
Tempuradej og chilisovs – SE HER 

tempura

Kødet:
Rør Soyasovs, Teriyaki sovs, presset hvidløg, olivenolie og sesamolie sammen og mariner inderfileterne i mindst 1 time
Steg fileterne kort på en varm pande, ca. 2 minutter på hver side. det sidste minut kommes sesamfrøene på.

Bok Choy, asparges og rød peber:
Del bok Choy på langs i 4 både og steg på skærefladen.
Grønne asparges og rød peber skæres i mundrette stykker og steges

 

Anret:
Kom grøntsagerne på en tallerken og de dybstegte peber ved siden af.
Kom kødet på og drys evt. men mere sesamfrø.
Hæld lidt chilisovs over.

andeinderfilet 1

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *