Andeinderfilet salat med syltede kartofler

andeinderfilet salat 2

En frisk og let ret som kan laves på få minutter

4 personer
2 pakker andeinderfilet (eller bryst skåret i tynde strimler)
Marinade: 1 spsk. Soya, 1 tsk. honning, ½ tsk. spidskommen, ½ dl olivenolie, 1 fed hvidløg
16 små kogte kartofler
Lage: 1 sl eddike, 1 dl vand, 1 dl sukker
2 skalotteløg
8 radisser
8 grønne asparges
salat – ex. ruccola eller rød havesyre
Vinaigrette: 1 tsk. sennep, 1 tsk. vin eddike, olivenolie, salt og peber

andeinderfilet salat 1

Kødet:
Bland ingredienser til marinaden og lad kødet marinerer mindst 1 time.
Steg det på en varm pande ca. 2 minutter på hver side.
Lad det køle en smule af før servering.

Kartofler:
Kog lagen sammen til sukker er smeltet og køl af til ca. stuetemperatur
Kom kartoflerne og skivede skalotteløg i lagen og sæt på køl mindst et døgn.

Salat:
Skyl salaten og dryp godt af
Damp de grønne asparges 1 minut i en gryde med et par spsk. vand
Skær radisser i meget tynde skiver og opbevar dem i koldt vand til de skal bruges.
Vinaigrette: Pisk sennep og eddike sammen og derefter piskes olie i, lidt af gangen.
Stop når du har en let cremet vinaigrette, smag til med salt og peber.

Samle retten:
Vend salaten og asparges i vinaigretten, anret på en tallerken.
Fordel nogle kartofler og løg.
Kom kødet på sammen med tynde radisse skiver.
Kom salt og peber på.
Her pyntet med et par blomsterkarse blade

IMG_9312

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *