3 med Torskerogn #3/3 Torskerogn med syltede asparges

torskerogn asparges 3

Jeg havde lige et glas syltede asparges tilbage som skal bruges inden den nye sæson starter.
Brug evt. noget andet eller køb nogle gode på glas.

Syltet Asparges

4 personer:
200 gram frisk kogt torskerogn – se evt. her hvordan
100 gram stenbiderrogn
Syltede asparges – se her hvordan 
Frisée salat
Dild
1 Økologisk citron
Dildolie: et bundt dild 1-2 dl neutralsmagende olie
Rugbrøds chips

torskerogn asparges 2
Torskerogn:
Skær rognen i skiver og steg 1-2 minutter og lad køle lidt af.
Dryp med citron og krydr med salt.

Dildolie: Blend dilden med olien og sigt gennem klæde eller kaffefilter

Asparges: Vend dem i olie med citronsaft. Riv citronskal over

Rugbrødschips: Skær rugbrød så tyndt som muligt og steg dem tørre i ovnen ved 190 grader i ca. 10 minutter

torskerogn asparges

Anret:
Kom 2 asparges på en tallerken og frisée salat oven på.
Dryp med dildolien
Kom stenbiderrogn og torskerogn på og pynt med dild og rugbrødschips

I glasset en Hvid Bourgogne – Montagny 2010 Alexandre Gauvin

Hvid bourgogne

Print Friendly
This entry was posted in Forretter, Hovedretter and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *