Frisk Torskerogn eller “bukser” – lettere end du tror

Torskerogn

Hvis man står og kigger på et par torskebukser og tænker hvordan skal man dog…
Og så lader man være.

Men det er utroligt nemt. Se her hvordan

Jeg deler bukserne på midten så du får to “ben”

Så kan man bruge to ting – enten papir (bruger lidt bagepapir) og lidt stanniol
Eller køkkenfilm. Men vigtigt er det at din køkkenfilm kan tåle varmen.

Torskebukser 3

Først pakkes buksen stramt ind i papiret og derefter i stanniolen.
Eller som sagt pakkes stramt ind i køkkenfilm

Kog vand op og kom rullerne i, derefter skal det kun simre.
Glem det med at komme smagsgivere i vandet da det ikke kommer i berøring med rognen.

Torskebukser 1

Kogetider:
Små ruller gives 15-20 minutter
Store ruller 30-40 minutter

Giv dem mest hvis de skal bruges uden efterfølgende stegning.

Når de skal steges/bruges fjernes den yderste hinde

Jeg kan bedst lide stegte skiver med lidt citron og salt. Eventuel lidt hjemmerørt mayonnaise eller remoulade

Torskebukser 2

Print Friendly

Prøv også disse opskrifter

This entry was posted in Teknik og tips and tagged , . Bookmark the permalink.