Ox-Burger med bluecheese og onion rings

ox burgerEt stykke oksemørbrad fra dagen før. Her serveret som en burger

2 Burgere
4 Tykke skiver kold mørbrad (eller andet)
2 Rustikke boller
2 skiver blåskimmel ost
1 Zucchini
1-2 Store løg
Mel
1 Æggehvide
3 Spsk. panko rasp
Mayonnaise
2 bage Kartofler
2 tsk. Sød paprika
1 tsk. røget paprika
Olivenolie
Bollen i bunden er grillet og derefter smurt med mayo og oven på er der grillet zucchini.

Et par tykke skiver oksemørbrad der lige har været kort under grillen (eller meget varm ovn) for at smelte blåskimmelosten der blev lagt oven på.

Løgringe – den sunde måde:
Skær løget i tykke skiver og skil ringene
Vend ringene i mel og derefter i æggehviden.
Til sidst vendes de i panko raspen og lægges på bagepapir.
Tilberedes i ovnen ved 190 grader i ca . 15-20 minutter

Kartoflerne er vendt i olie med paprika og røget paprika og tilberedt i ovnen ved 240 grader varmluft til møre.

Bollerne pensles med olie og ristes på skærefladen.

Zucchini skæres så tyndt som muligt og pensles med olie. Steges på en grillpande til de er møre.

Anret burgeren.
På den nederste bolle smøres mayo og zucchini kommes oven på.
Placer kødet og kom løgringe oven på.
Slut med overbollen.
Server kartofler til og en klat mayo.

ox burger 2

Print Friendly
This entry was posted in Hovedretter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *