Monthly Archives: juli 2017

Torsk, krebsebisque og kantareller

Bisque kan sagtens spises for sig selv med lidt godt brød ved siden af. Her bruger jeg den sammen med et stykke torsk og masser af stegte kantareller. Enkelt men smager himmelsk. 4 personer Ca. 500 gram torsk. Helst relativt … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment

Havtaske med Vilstrup bacon og sauce nage

Havtaske er i smag og tekstur tæt på hummer, det er prisen dog også. Her serveret med en sauce nage og en super velsmagende tørsaltet Dansk øko bacon fra “Vilstrup Bacon” 2 personer 1 lille havtaske på ca. 400 gram … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Cuvette med masser af hvidløg

Denne ret er en fin ret til hverdag og fest. En god cuvette koster ikke så meget og er hurtig at lave. 4 personer 1 Cuvette på ca. 1 kg 3 stængler rosmarin 3 fed hvidløg Tilbehør: 2 hele hvidløg … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | 3 Comments